Women, Peace and Security Workshop Wednesday 27th April 2022

7:00am (UK BST)/2:00pm (China)	Introductions		
7:30am (UK)/2:30pm (China)	Laura Shepherd	1 hour	Narrating the WPS Agenda
8:30am (UK)/3:30pm (China)	Yingtao Li	30 minutes	WPS Scholarship in China
9:00am (UK) /4:00pm (China)	15 minute break		
9:15am (UK) /4:15pm (China)	Lan Yao	30 minutes	Chinese Female Police Officers' Participation in UN Peace Operations
9:45am (UK) /4:45pm (China)	Laura Sjoberg	30 minutes	Thinking about WPS and Commitments to Gender Equality
10:15am (UK) /5:15pm (China)	15 minute break		
10:30am (UK)/5:30pm (China)	Soumita Basu	1 hour	The roads not taken: WPS in Afghanistan
11.30 (UK)/6:30pm (China)	Xiaohui Tian	30 minutes	WPS in UK: A Chinese perspective
12 Noon (UK)/7:00pm (China)	Juliana Santos de	30 minutes	Under the shadow of legality:
	Carvalho		A shadow hauntology on the legal construction of the
			Women, Peace and Security agenda
12:30pm (UK)/7:30pm (China)	15 minute break		
12:45pm (UK)/7:45pm (China)	Qifei Chen	30 minutes	WPS in Japan: challenges and historical perspectives on the path to peace
1:15pm (UK)/8:15pm (China)	Danning Wang	30 minutes	WPS in Northeast Asia
1:45pm (UK)/8:45pm (China)	Sara Davies	30 minutes	Follow the money: Assessing Women, Peace, and Security through financing for gender-inclusive peace
2:15pm (UK)/9:15 (China)	Closing summary	15 minutes	